Handelsbetingelser

Bestilling

For at kunne foretage et køb via Webstedet skal Du acceptere Betingelserne. Ved at acceptere Betingelserne forpligter Du dig til at følge Betingelserne i deres helhed samt godkender, at Du har gjort dig bekendt med informationerne om personoplysninger og samtykke til anvendelsen af personoplysninger og cookier i henhold til Capaus privatlivspolitik, se Her.

Bestillinger til Aabenraa kommune
Vi leverer til postnummeret 6200 Aabenraa. Det er muligt at afgive bestilling af Gavekurve Mandag-Lørdag frem til kl 10.00 til levering samme dag eller senere. Bestilling af Buketter er muligt Torsdag-Lørdag frem til kl. 10.00 til levering samme dag eller senere.
Bestillinger på buketter, kranse og lignende med bånd skal afgives senest dagen før inden kl. 10.00.
Ved levering til begravelse skal tidspunkt på dagen altid oplyses.
Finder begravelsen sted en mandag, skal bestillingen afgives senest lørdag kl. 10.00.
Capau levere ikke buketter på Mandage, Tirsdage og onsdage. Samt søndage og helligdage; undtagen Fars dag, mors dag, og Valentins dag.

Levering af din hilsen vil ske inden for Capaus almindelig åbningstid. Dog alle leveringer til firmaadresser forsøges leveret inden kl. 16.00.


Hvis modtageren ikke er hjemme
Har du givet mulighed for at vi kan sætte bestillingen uden for døren, gøres dette. Vi kan dog ikke erstatte evt. bortkomne bestillinger.
Er bestillingen til en etageejendom, eller anden ejendom, hvor det ikke er muligt at komme ind i opgangen, tages bestillingen med tilbage til butikken. Er det ikke muligt at aflevere et kort (primært pga. af aflåste hoveddøre til trappeopgange) forsøges modtageren kontaktet pr. telefon – hvis du har i din bestilling oplyst modtagerens telefonnummer.

En aftale om køb indgås først, når Capau har bekræftet din bestilling, og du har modtaget en ordrebekræftelse fra Capau via e-mail. Desenio opfordrer dig til at gemme denne. Du kan tilbagekalde din bestilling indtil det tidspunkt, hvor den er bekræftet af Capau.

Betaling
Capau modtager betaling med Dankort, VISA, Mastercard og mobilepay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.
Alle beløb er i DKK. Danske kroner.

Levering
Capau leverer torsdag-lørdag samt mandage.
Ved levering opkræves der et gebyr på 39 kr.
Vi leverer til hele Aabenraa kommune.

Reklamationsret
Reklamation skal finde sted senest første hverdag efter leveringsdagen, og vurderingen vil i alle tilfælde bero på varens art og naturlige holdbarhed.
Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Capau
Ramsherred 44a
6200 Aabenraa
TLF. 24206629

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, bliver beløbet tilbageført til dette kort.

Fortrydelsesret
Der er som udgangspunkt ikke fortrydelsesret på afskårne blomster og buketter, da der er tale om levering unikke og håndlavede produkter, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt, jf. Forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, nr. 1 jf. § 7, stk. 2, nr. 1.
For vin og chokolade og andre fødevarer, der leveres af Capau er der ingen fortrydelsesret på da der er tale om levering af fødevarer, drikkevarer eller andre varer til husholdningens løbende forbrug.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@capau.dk